12
Ene
2017
0
Portes Obertes trèvol 2014-11

Infografia: Automassatge miofascial

Comencem l’any amb ganes d’entrenar i aconseguir els nous propòsits, però al segon dia ja tenim els resultats: cruiximents i cansament. Un instrument molt útil per a facilitat la recuperació entre sessions i la millora del rang de moviment del maluc, genoll i turmell és el foam roller.


massatge_miofascial_infografia_ok

Fes-te un massatge abans i després d’entrenar i notaràs la diferència. Abans d’entrenar n’hi ha prou amb 15 o 20 repeticions a cada part del cos. Has de notar una lleugera molèstia, evitant el dolor i les posicions forçades. Si vols facilitar la recuperació, hauràs d’augmentar una mica més el temps d’aplicació.

Vicente Beltrán, responsable de Fitness i Entrenament Personal de Trèvol Lleida. Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Número col·legiat: 52.196

Possiblement també t'agradarà

igourt amb codonyat
Iogurt amb Codonyat
Podria un excés d’activitat física tenir algun risc?
Què és el Mindful Eating?
beneficis per la salut aixecar pesos
Entrenar la força per a viure més?

Deixa un comentari