12
Ene
2017
0
Portes Obertes trèvol 2014-11

Infografia: Automassatge miofascial

Comencem l’any amb ganes d’entrenar i aconseguir els nous propòsits, però al segon dia ja tenim els resultats: cruiximents i cansament. Un instrument molt útil per a facilitat la recuperació entre sessions i la millora del rang de moviment del maluc, genoll i turmell és el foam roller.


massatge_miofascial_infografia_ok

Fes-te un massatge abans i després d’entrenar i notaràs la diferència. Abans d’entrenar n’hi ha prou amb 15 o 20 repeticions a cada part del cos. Has de notar una lleugera molèstia, evitant el dolor i les posicions forçades. Si vols facilitar la recuperació, hauràs d’augmentar una mica més el temps d’aplicació.

Vicente Beltrán, responsable de Fitness i Entrenament Personal de Trèvol Lleida. Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Número col·legiat: 52.196

Possiblement també t'agradarà

Quants dies he d’entrenar per millorar els guanys de massa muscular?
Què és l’astènia primaveral?
¿Amb quin tipus de sessió d’exercici puc consumir més calories reduint la sensació d’esforç?
Què li puc donar per esmorzar al meu fill/a?

Deixa un comentari