12
Ene
2017
0
Portes Obertes trèvol 2014-11

Infografia: Automassatge miofascial

Comencem l’any amb ganes d’entrenar i aconseguir els nous propòsits, però al segon dia ja tenim els resultats: cruiximents i cansament. Un instrument molt útil per a facilitat la recuperació entre sessions i la millora del rang de moviment del maluc, genoll i turmell és el foam roller.


massatge_miofascial_infografia_ok

Fes-te un massatge abans i després d’entrenar i notaràs la diferència. Abans d’entrenar n’hi ha prou amb 15 o 20 repeticions a cada part del cos. Has de notar una lleugera molèstia, evitant el dolor i les posicions forçades. Si vols facilitar la recuperació, hauràs d’augmentar una mica més el temps d’aplicació.

Vicente Beltrán, responsable de Fitness i Entrenament Personal de Trèvol Lleida. Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Número col·legiat: 52.196

Possiblement també t'agradarà

Alimentació en diferents etapes de la vida
L’exercici de les flexions vs. press banca. Saps quin és més efectiu?
Salmó: l’ingredient ideal per al teu cor.
Els falsos mites de les dietes detox

Deixa un comentari