28
Sep
2016
0
Portes Obertes trèvol 2014-11

Wrap vegetal

Sabem com costa tornar a la rutina (ens acostumem massa ràpid al ritme de les vacances eh!!!), i quan pensem que recuperar els bons hàbits significa alimentar-se únicament d’enciam, coliflor i pollastre a la planxa, més costa amunt se’ns fa encara!!! Però ja sabeu que a Trèvol som partidaris de gaudir menjant sa per a seguir un estil de vida saludable. Per això hem de gaudir-lo si no, ens resultarà difícil mantenir-lo a llarg termini. Avui us proposem un sopar / dinar diferent i boníssim… perquè gaudiu al màxim de la vida saludable!!!

Ingredients (per 2 wraps)

 • 2 truites de blat integral (fajitas)
 • Fulles d’espinacs
 • 1 ou dur
 • Hummus*
 • 1 porció de formatge fresc (tipus Burgos)
 • 1 tomàquet d’amanir o 4-6 tomàquets xerri
 • 1 pastanaga

*L’hummus el podem comprar ja fet o bé fer-lo nosaltres. Només necessitem triturar cigrons cuits (un pot o 400g aprox) amb el suc de mitja llimona, 2 cullerades de llavors de sèsam o bé de tahina (pasta de sèsam), 1 dent d’all, una mica de sal, pebre vermell dolç i comí. Per a que no quedi tan espès podem afegir ½ tassa d’aigua (pot ser de l’aigua de cocció dels cigrons).

ingredients_wrap_vegetal

Elaboració:

 1. Untem la truita amb l’hummus i a damunt anem fincant la resta d’ingredients: les fulles d’espinacs trossejades, la pastanaga ratllada, el tomàquet tallat a rodanxes (si hem utilitzat tomàquets xerri els podem tallar en quatre trossos) i l’ou dur. Procurem no omplir molt dels costats, sinó ens costarà tancar-ho.
 2. Tanquem pels dos costats i ho podem punxar amb un escuradents per evitar que se’ns obri abans d’arribar a taula.

wrap_vegetal_1

Valor nutricional (per truita farcida):

 • Kcal: 318 kcal
 • Proteïna: 17,52 g
 • Hidrats de carboni: 33,09 g (dels quals 7,87 sucres)
 • Greixos: 12,5 g (dels quals 3,29 saturats)
 • Fibra: 8,64 g

Notes:

Aquests són els ingredients que nosaltres hem utilitzat per al farciment, però podeu crear les vostres versions i utilitzar els vostres aliments preferits. Si no teniu hummus a mà, podríem afegir-li una salsa de iogurt ràpida (barregem un iogurt natural amb suc de llimona, all en pols, unes fulles de menta (o altres herbes) i pebre negre al gust.

Esther Vives, dietista – nutricionista. Número col·legiada: CAT000875

Possiblement també t'agradarà

Mona de pasqua saludable
Quants dies he d’entrenar per millorar els guanys de massa muscular?
Què és l’astènia primaveral?
¿Amb quin tipus de sessió d’exercici puc consumir més calories reduint la sensació d’esforç?

Deixa un comentari