28
Sep
2016
0
Portes Obertes trèvol 2014-11

Wrap vegetal

Sabem com costa tornar a la rutina (ens acostumem massa ràpid al ritme de les vacances eh!!!), i quan pensem que recuperar els bons hàbits significa alimentar-se únicament d’enciam, coliflor i pollastre a la planxa, més costa amunt se’ns fa encara!!! Però ja sabeu que a Trèvol som partidaris de gaudir menjant sa per a seguir un estil de vida saludable. Per això hem de gaudir-lo si no, ens resultarà difícil mantenir-lo a llarg termini. Avui us proposem un sopar / dinar diferent i boníssim… perquè gaudiu al màxim de la vida saludable!!!

Ingredients (per 2 wraps)

 • 2 truites de blat integral (fajitas)
 • Fulles d’espinacs
 • 1 ou dur
 • Hummus*
 • 1 porció de formatge fresc (tipus Burgos)
 • 1 tomàquet d’amanir o 4-6 tomàquets xerri
 • 1 pastanaga

*L’hummus el podem comprar ja fet o bé fer-lo nosaltres. Només necessitem triturar cigrons cuits (un pot o 400g aprox) amb el suc de mitja llimona, 2 cullerades de llavors de sèsam o bé de tahina (pasta de sèsam), 1 dent d’all, una mica de sal, pebre vermell dolç i comí. Per a que no quedi tan espès podem afegir ½ tassa d’aigua (pot ser de l’aigua de cocció dels cigrons).

ingredients_wrap_vegetal

Elaboració:

 1. Untem la truita amb l’hummus i a damunt anem fincant la resta d’ingredients: les fulles d’espinacs trossejades, la pastanaga ratllada, el tomàquet tallat a rodanxes (si hem utilitzat tomàquets xerri els podem tallar en quatre trossos) i l’ou dur. Procurem no omplir molt dels costats, sinó ens costarà tancar-ho.
 2. Tanquem pels dos costats i ho podem punxar amb un escuradents per evitar que se’ns obri abans d’arribar a taula.

wrap_vegetal_1

Valor nutricional (per truita farcida):

 • Kcal: 318 kcal
 • Proteïna: 17,52 g
 • Hidrats de carboni: 33,09 g (dels quals 7,87 sucres)
 • Greixos: 12,5 g (dels quals 3,29 saturats)
 • Fibra: 8,64 g

Notes:

Aquests són els ingredients que nosaltres hem utilitzat per al farciment, però podeu crear les vostres versions i utilitzar els vostres aliments preferits. Si no teniu hummus a mà, podríem afegir-li una salsa de iogurt ràpida (barregem un iogurt natural amb suc de llimona, all en pols, unes fulles de menta (o altres herbes) i pebre negre al gust.

Esther Vives, dietista – nutricionista. Número col·legiada: CAT000875

Possiblement també t'agradarà

No sols els làctics contenen calci
Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?
que són els fodmap
Dieta FODMAP

Deixa un comentari