21
Sep
2016
0
Portes Obertes trèvol 2014-11

Rejoveneix amb tecnologia làser de darrera generació

La revolucionària tècnica Photofractional ITM de Lumenis® arriba a Vithas de la mà de la nostra experta en aparells làser, Miriam Zucar. Es tracta d’una solució completa per al rejoveniment de la pell que aconsegueix resultats en diversos problemes relacionats amb l’envelliment de la pell com són les taques provocades per l’edat i el sol, línies fines, cicatrius d’acne, textura i to irregular de la pell…

És un tractament segur?

Està comprovat científicament que la innovadora tecnologia de PhotofractionalITM aconsegueix resultats notables, de manera gradual, amb un temps d’inactivitat mínim, per això hi confien professionals líders del sector de tot el món. A més, tant IPL com ResurFXTM estan aprovats per la FDA (Administració d’Aliments i Drogues / Food and Drug Administration).

Quan veuré els resultats?

Tot just després de la primera sessió, començarà a notar una millora en el to i la pigmentació de la pell. Els resultats òptims s’aconsegueixen després d’entre 3 i 5 sessions en intervals de 2 a 6 setmanes. No obstant això, continuarà veient millores fins sis mesos després del tractament.

vithas_rejoveneix_tecnologia_laser

  • L’aparell M22 de Lumenis també és tractament segur i no invasiu per a les varius de les cames, les venes de la cara, els capil·lars trencats i la rosàcia.
  • Aquesta tecnologia, a més, també millora dràsticament l’aparença d’estries a les cuixes, glutis, abdomen i pit i és efectiu tant en estries velles com noves.

Té efectes secundaris?

Immediatament després del tractament, pot experimentar una mica d’inflamació o envermelliment. La inflamació disminuirà unes hores després i l’enrogiment durant el dia o dies següents. La major part dels pacients pot reprendre les seves activitats diàries el mateix dia però es recomana no exposar-se a la llum solar de manera directa durant uns dies i sempre amb protecció solar.

La tecnologia Photofractional

Amb la combinació de tecnologies IPL i ResurFXTM, tant la pigmentació de pell com les línies fines es poden tractar al mateix temps. La tecnologia IPL Lumenis® elimina el pigment i els vasos sanguinis indesitjats de la pell, mentre que el làser fraccional ResurFXTM estimula la producció de col·lagen nou i fibres d’elastina en les capes més profundes de la pell. L’estimulació de la producció de col·lagen nou és la clau per a una pell d’aparença més radiant i jove.

El tractament

A Vithas, apliquem una crema anestèsica abans del tractament i utilitzem aire condicionat durant la sessió per a una major comoditat del/la pacient; la sessió dura entre 15 i 30 minuts, segons al cas, i es pot experimentar una sensació de calor o de pessigolleig durant l’aplicació del làser sobre la pell, però el tractament és suau i no causa molèsties.

Informa-te’n a Vithas Salut Lleida.

Dra. Miriam Zucar, tècnica en tractaments làser mèdics de Vithas Lleida.

Possiblement també t'agradarà

Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?
que són els fodmap
Dieta FODMAP
Cuscús de verdures

Deixa un comentari