12
Ene
2016
1
Portes Obertes trèvol 2014-11

Com afrontem l’entrada d’any amb l’entrenament?

Ja han passat les festes de Nadal i de ben segur que hem gaudit tant de passar el temps amb la família com dels copiosos menjars dia sí i dia també. Estem mandrosos per començar l’any amb el nou entrenament. A continuació donem unes pautes per a que l’inici d’any sigui més suau i puguem tornar de mica en mica a la nostra forma física.

Primer de tot hem de reservar-nos 2-3 moments a la setmana per entrenar. Són pocs però ja sabeu que qui va de pressa, plega tard. Et recomanem que enfoquis l’entrenament de la sala de fitness en treballar tots el grups musculars més grans del teu cos (pectoral, dorsal, deltoides, quàdriceps i isquiotibials) sense focalitzar en el grups més petits (bíceps, tríceps i bessons). Utilitza sobrecàrregues lleugeres, que no et faci arribar a l’errada muscular, i executa’ls en circuit.

Un exemple podria ser:

A1 – Squat 3 x 15

A2 – Flexions 3 x 15

A3 – Gambades 3 x 20

A4 – Rem amb politja 3 x 15

A continuació pots realitzar la sessió d’abdominals de la sala de fitness i acabar el teu entrenament amb 10’-15’ de bici o cinta a un ritme que puguis mantenir una conversació.

Yoga_trevol_blog_3

Els altres dies pots optar per alternar una sessió de la sala verda com el BodyBalance i una altra de caire més cardiovascular com un Trèvol Bike a la sala vermella, a ser possible una sessió d’aeròbic.

L’estructura de la setmana quedaria així:

15_10_29_fitness_trevol_força_cardio_trevolblog_1

Amb això has estimulat tot els músculs del teu cos i has donat un pas endavant al 2016. Quan hagis passat 3 setmanes pots augmentar la intensitat de les teves sessions per recuperar la normalitat dels teus entrenaments.

Ara ja que ja saps com fer-ho, només et queda fer el pas!

Vicente Beltrán, responsable de Fitness i Entrenament Personal de Trèvol Lleida

Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport

Possiblement també t'agradarà

Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?
que són els fodmap
Dieta FODMAP
Cuscús de verdures

Deixa un comentari