24
Nov
2015
1
Portes Obertes trèvol 2014-11

Trevoler@ en forma. Prova 3: córrer la màxima distància en 5′

La posició dempeus va ser tota una evolució per a la nostra espècie i va ser a partir d’aquest moment que vam passar a desplaçar-nos amb les cames deixant lliures les mans per poder agafar coses o ser més efectius en altres tasques como ara la caça per a la supervivència. Córrer és un acció natural de l’home i com a tal la nostra capacitat de recórrer distàncies en poc temps és un indicador de la nostra resistència cardiovascular.

Aquesta prova consistirà en recórrer la màxima distància possible en 5 minuts al tapís rodant (cinta).

Fes una mica de mobilitat de tot el cos y unes quantes repeticions de squats i gambades amb el teu propi cos per a despertar-lo. Puja al tapís rodant i escalfa bé durant 10’ començant a córrer a un ritme suau i acabant a un ritme proper al que utilitzaràs durant la prova.

Concentra’t bé per conscienciar-te de la prova que vas a fer, és un esforç molt intens però de només 5 minuts de durada.

Estàs preparat? 3,2,1… comencem!

Prova3_trevolero_enforma_trevolblog_1

Criteris per a que la prova sigui vàlida:

  • Corre en tot moment sense recolzar-te amb les mans sobre la màquina del tapís rodant.
  • Si necessites aturar la prova pots prémer el botó vermell, la prova quedarà qualificada amb un zero.
  • Una vegada transcorreguts els 5 minuts de la prova pots utilitzar el botó vermell per aturar la màquina.

Com em preparo aquesta prova?

Amb aquesta prova et recomanem que facis sèries d’entre 1-2 minuts a un ritme superior al que portes a la prova i intercalis pauses breus de descans de 30”- 60”. Intenta fraccionar l’esforç de 5 minuts en intervals més curts i cada vegada intenta acurtar més els descans mantenint el ritme de carrera i aconseguir fer els 5’ en el mínim d’intervals possibles.

Som-hi! Que ja anem per la tercera setmana! ;D

Possiblement també t'agradarà

Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?
que són els fodmap
Dieta FODMAP
Cuscús de verdures

Deixa un comentari