10
Nov
2015
1
Portes Obertes trèvol 2014-11

Busquem al trevoler@ en forma!

Sabem que vens a Trèvol perquè t’agrada fer exercici, t’agrada superar-te i passar una bona estona. Però volem saber si realment estàs en forma. Per això hem organitzat una sèrie de proves per a què ens ho demostris! Acceptes el repte?

En què consisteix?

El repte del Trevoler@ més en forma consta de 5 proves amb les que podràs demostrar el teu nivell de condició física. Aconsegueix el màxim nombre de punts possibles, col·loca’t al capdavant de la classificació i trobaràs la teva recompensa.

One minute to midnight

Quant de temps disposo per preparar-me les proves?

El repte tindrà lloc la setmana de la “Xmas week” de Trèvol (del 14 al 20 de desembre). Durant aquesta setmana podràs passar per la sala de fitness i demostrar la teva valia com a trevoler@. Però a partir d’avui ja pots començar a preparar-les.

Les normes de cada prova s’aniran presentant durant les setmanes prèvies a la “Xmas week”. A més t’explicarem alguns consells per a preparar-te i afrontar amb garanties totes les proves. Evidentment no podem planificar tot el que suposa una prova d’aquestes, i menys sense saber el nivell d’entrenament de cap de vosaltres i les necessitats individuals, però tindreu unes guies bàsiques per a poder rendir a un millor nivell. I sempre pots demanar ajuda i consell als tècnics de Trèvol!

Sobretot estigues atent a les xarxes socials per no perdre cap detall del repte!

Les proves del repte:

  • Prova 1: màxim nombre de flexions en 60”.
  • Prova 2: màxim nombre de dominades.
  • Prova 3: córrer la màxima distància en 5’.
  • Prova 4: Supersquat (1RM/pc).
  • Prova 5: màxim temps en posició de planxa frontal.

Com ho veus? T’animes? Estem segurs que ho pots aconseguir!

Comencem amb la primera?

Prova 1: màxim nombre de flexions en 60”.

Uns dels exercicis de força de les extremitats superiors per excel·lència són les flexions i són molt funcionals perquè bàsicament el que fem és empènyer el nostre propi cos recolzant les mans al terra.

Però no tothom les fa bé, per tant, quina és l’execució correcta?

Posició inicial: pit tocant al terra

15_11_10_trevolero_enforma_trevolblog_3

15_11_10_trevolero_enforma_trevolblog_5

Posició final: mans recolzades al terra separades una distància lleugerament superior a l’amplada de les espatlles i amb els colzes completament estirats. Els homes recolzaran els peus i les dones recolzaran els genolls.

15_11_10_trevolero_enforma_trevolblog_2

15_11_10_trevolero_enforma_trevolblog_4

Criteris per a que les repeticions siguin vàlides:

– Sempre amb els peus (homes) ó amb els genolls (dones) tocant el terra.

– Tocar el terra amb el pit.

– Estirar completament els colzes.

Com em preparo aquesta prova?

Per a poder millorar en aquesta prova aconsellem que t’avaluïs al principi, realitzant el màxim nombre de flexions que puguis i després realitza 4-6 sèries de repeticions amb descans curts entre 1’-1’30”.

A cada sèrie has d’intentar realitzar el 70-75% de totes les repeticions que has pogut fer al test. És a dir, si fas 10 flexions, organitza sèries de 7 repeticions, intercalant descansos entre sèries de 1’-1’30”. Entrena entre 2-3 dies a la setmana deixant almenys 1 dia de descans per a poder recuperar.

Ara que ja tens totes les instruccions, som-hi!

Possiblement també t'agradarà

Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?
que són els fodmap
Dieta FODMAP
Cuscús de verdures

Deixa un comentari