13
Oct
2015
1
Portes Obertes trèvol 2014-11

Strong is the new beauty

La relació entre les dones i les peses sembla un amor impossible. Moltes dones pensen que el simple fet de tocar una manuella les transformarà en la germana de l’increïble Hulk.

15_10_13_fitness_trevol_strongisthenewbeauty_trevolblog_2

Senyores i senyoretes, per enèsima vegada: les peses són un mitjà més per a entrenar la força, no tenen efectes màgics ni provoquen canvis de sexe!!! Entre els seus beneficis trobem l’augment de la massa muscular (mai tant com ho pot fer un home), del metabolisme basal (augment del número de calories en repòs), millora de la densitat òssia, prevenció de lesions i millora de l’autoestima.

Prova les AADD (Bodypump, TRX, Tonificació i Trèvol Funcional), treballa la força a la sala de fitness amb pesos que et siguin reptadors, millora la teva composició corporal en menys temps que amb les activitats cardiovasculars. La pròxima vegada que algú et digui “Fas peses com els homes?” li pots respondre: “No, faig peses com una dona que vol assolir els seus objectius”. I és que l’entrenament de la força, a més d’aportar salut, aporta bellesa.

15_10_13_fitness_trevol_strongisthenewbeauty_trevolblog_3

Gaudeix del poder de la força! Strong is the new beauty!

Vicente Beltrán, responsable de Fitness i Entrenament Personal de Trèvol Lleida

Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport

Possiblement també t'agradarà

igourt amb codonyat
Iogurt amb Codonyat
Què és el Mindful Eating?
beneficis per la salut aixecar pesos
Entrenar la força per a viure més?
Com alimentar-se si es fa esport?

Deixa un comentari