17
Jun
2015
4
Portes Obertes trèvol 2014-11

Zumba: la festa que et farà ballar, divertir-te i cremar calories!

Gaudir i passar-t’ho bé mentre entrenes. Aquest és l’objectiu de la majoria de nosaltres, els que anem al gimnàs per desconnectar, per recuperar energia i posar-nos en forma. Una opció que ens ho posa molt fàcil és Zumba! Perquè més que una classe… és una festa!

Zumba és una modalitat esportiva que barreja música i moviments de balls llatins i internacionals per crear un programa de condicionament físic dinàmic, emocionant, divertit i efectiu. Una classe de Zumba combina ritmes ràpids i lents que tonifiquen i modelen el cos utilitzant un enfocament d’aeròbic.

El programa Zumba integra alguns dels principis bàsics d’entrenament aeròbic, amb intervals de resistència per maximitzar la pèrdua de calories, els beneficis cardiovasculars i la tonificació total del cos. Els moviments de ball de base aeròbica són passos fàcils de seguir i un dels avantatges d’aquesta disciplina és que no es necessita experiència prèvia en ball.

El programa Zumba és un entrenament efectiu, innovador i divertit dissenyat per a tots.

15_06_17_zumba_trevolblog_2

Els principals elements que fan que sigui tant únic i reeixit són els següents:

 • És diversió! El programa Zumba és “exercici disfressat”. Els participants es diverteixen moltíssim i ni tan sols s’adonen que estan fent exercici.
 • És diferent! La música, els passos, els moviments, la classe, l’energia…
 • És fàcil! El programa Zumba està dissenyat per a tots.
 • És efectiu! El programa Zumba és exercici de base aeròbica, amb components d’entrenament per a modelar i resistència que serveixen per tonificar tot el cos i aconseguir objectius de condicionament físic.

15_06_17_zumba_trevolblog_3

Beneficis de Zumba Fitness:

Aquests són alguns dels beneficis principals del programa Zumba:

 • Excel·lent exercici dinàmic per al tronc: El programa Zumba utilitza moviments durant tota la classe que requereixen un gran control de la secció mitjana del cos (abdominals i esquena).
 • Gran pèrdua de calories: El programa Zumba segueix mètodes d’entrenament aeròbic i amb intervals per incorporar als nivells d’activitat, lo qual es tradueix en perdre una gran quantitat de calories.
 • Ambient d’aprenentatge fàcil i relaxat. Es presenten nous passos de ball en un format fàcil de seguir, divertit i semblant a una festa.
 • Pèrdua de pes: Igual que amb qualsevol programa d’exercicis, la constància i un programa d’alimentació planificat i ben equilibrat augmentaran les probabilitats de baixar de pes.
 • Imatge positiva d’un mateix: alimenta aquesta “sensació de benestar” a nivell elevat.
 • Un cos modelat: les classes de Zumba potencialment modelaran totes les parts del teu cos, inclosa la part superior, la part inferior, la sessió mitjana, el cor i la ment.
 • Exercici disfressat: Una classe de Zumba et farà suar! La majoria de les persones diuen que es diverteixen molt i que ni tan sols s’adonen que estan fent exercici.

Ara que ja saps tots els beneficis i com funciona… t’esperem a Zumba!!

Joana Presta i Luís Augustin, tècnics de Zumba a Trèvol Lleida.

___________________________________________________

Zumba, la fiesta que te hará bailar, divertirte y quemar calorías!!

Disfrutar y pasarlo bien mientras entrenas. Éste es el objetivo de la mayoría de nosotros, los que vamos al gimnasio para desconectar, para recuperar energía y ponernos en forma. Una opción que nos lo pone muy fácil es Zumba! Porque más que una clase… es una fiesta!

Zumba es una actividad física que mezcla música y movimientos de bailes latinos e internacionales para crear un programa de acondicionamiento físico dinámico, emocionante, divertido y efectivo. Una clase de zumba combina ritmos rápidos y lentos que tonifican y moldean el cuerpo utilizando un enfoque aeróbico.

El programa Zumba integra algunos principios básicos de entrenamiento aeróbico, con intervalos de resistencia para maximizar la pérdida de calorías, los beneficios cardiovasculares y la tonificación total del cuerpo. Los movimientos de baile son pasos fáciles de seguir y una de las ventajas de esta disciplina es que no se necesita experiencia previa en baile.

Zumba es un entrenamiento efectivo, innovador y divertido diseñado para todos. Los principales elementos que hacen que sea tan único y exitoso son los siguientes:

 • Es diversión! El programa zumba es “ejercicio disfrazado”. Los participantes se divierten a lo grande y ni siquiera se dan cuenta que están haciendo ejercicio.
 • Es diferente! La música, los pasos, los movimientos, la clase, la energía…
 • Es fácil! El programa zumba está diseñado para todos.
 • Es efectivo! El programa zumba es ejercicio de base aeróbica, con componentes de entrenamiento para moldear y resistencia que sirven para tonificar todo el cuerpo y conseguir objetivos de acondicionamiento físico.

Beneficios de Zumba Fitness:

Los siguientes son algunos de los beneficios principales del programa Zumba:

 • Excelente ejercicio dinámico para el tronco: El programa Zumba utiliza movimientos durante toda la clase que requieren un gran control de la sección media del cuerpo (abdominales y espalda).
 • Gran pérdida de calorías: El programa Zumba sigue métodos de entrenamiento aeróbico y con intervalos para incorporar altos niveles de actividad, lo cual se traduce en perder una gran cantidad de calorías.
 • Ambiente de aprendizaje fácil y relajado: Se presentan nuevos pasos de baile en un formato fácil de seguir, divertido y parecido a una fiesta.
 • Pérdida de peso: Al igual que con cualquier programa de ejercicios, la constancia y un programa de alimentación planificado y bien equilibrado aumentarán las probabilidades de bajar de peso.
 • Imagen positiva de uno mismo: alimenta esa “sensación de bienestar” a un nivel elevado.
 • Un cuerpo moldeado: Las clases de Zumba potencialmente moldearán todas las partes del cuerpo, incluida la parte superior, la parte inferior, la sección media, el corazón y la mente.
 • Ejercicio disfrazado: ¡Una clase de Zumba te hará sudar! La mayoría de las personas dicen que se divierten a lo grande y ni siquiera se dan cuenta de que están haciendo ejercicio.

Ahora que ya sabes todos sus beneficios y cómo funciona, te esperamos en Zumba!

Joana Presta y Luís Augustin, técnicos de Zumba en Trèvol Lleida.

Possiblement també t'agradarà

igourt amb codonyat
Iogurt amb Codonyat
Què és el Mindful Eating?
beneficis per la salut aixecar pesos
Entrenar la força per a viure més?
Com alimentar-se si es fa esport?

Deixa un comentari