17
Jun
2015
4
Portes Obertes trèvol 2014-11

Zumba: la festa que et farà ballar, divertir-te i cremar calories!

Gaudir i passar-t’ho bé mentre entrenes. Aquest és l’objectiu de la majoria de nosaltres, els que anem al gimnàs per desconnectar, per recuperar energia i posar-nos en forma. Una opció que ens ho posa molt fàcil és Zumba! Perquè més que una classe… és una festa!

Zumba és una modalitat esportiva que barreja música i moviments de balls llatins i internacionals per crear un programa de condicionament físic dinàmic, emocionant, divertit i efectiu. Una classe de Zumba combina ritmes ràpids i lents que tonifiquen i modelen el cos utilitzant un enfocament d’aeròbic.

El programa Zumba integra alguns dels principis bàsics d’entrenament aeròbic, amb intervals de resistència per maximitzar la pèrdua de calories, els beneficis cardiovasculars i la tonificació total del cos. Els moviments de ball de base aeròbica són passos fàcils de seguir i un dels avantatges d’aquesta disciplina és que no es necessita experiència prèvia en ball.

El programa Zumba és un entrenament efectiu, innovador i divertit dissenyat per a tots.

15_06_17_zumba_trevolblog_2

Els principals elements que fan que sigui tant únic i reeixit són els següents:

 • És diversió! El programa Zumba és “exercici disfressat”. Els participants es diverteixen moltíssim i ni tan sols s’adonen que estan fent exercici.
 • És diferent! La música, els passos, els moviments, la classe, l’energia…
 • És fàcil! El programa Zumba està dissenyat per a tots.
 • És efectiu! El programa Zumba és exercici de base aeròbica, amb components d’entrenament per a modelar i resistència que serveixen per tonificar tot el cos i aconseguir objectius de condicionament físic.

15_06_17_zumba_trevolblog_3

Beneficis de Zumba Fitness:

Aquests són alguns dels beneficis principals del programa Zumba:

 • Excel·lent exercici dinàmic per al tronc: El programa Zumba utilitza moviments durant tota la classe que requereixen un gran control de la secció mitjana del cos (abdominals i esquena).
 • Gran pèrdua de calories: El programa Zumba segueix mètodes d’entrenament aeròbic i amb intervals per incorporar als nivells d’activitat, lo qual es tradueix en perdre una gran quantitat de calories.
 • Ambient d’aprenentatge fàcil i relaxat. Es presenten nous passos de ball en un format fàcil de seguir, divertit i semblant a una festa.
 • Pèrdua de pes: Igual que amb qualsevol programa d’exercicis, la constància i un programa d’alimentació planificat i ben equilibrat augmentaran les probabilitats de baixar de pes.
 • Imatge positiva d’un mateix: alimenta aquesta “sensació de benestar” a nivell elevat.
 • Un cos modelat: les classes de Zumba potencialment modelaran totes les parts del teu cos, inclosa la part superior, la part inferior, la sessió mitjana, el cor i la ment.
 • Exercici disfressat: Una classe de Zumba et farà suar! La majoria de les persones diuen que es diverteixen molt i que ni tan sols s’adonen que estan fent exercici.

Ara que ja saps tots els beneficis i com funciona… t’esperem a Zumba!!

Joana Presta i Luís Augustin, tècnics de Zumba a Trèvol Lleida.

___________________________________________________

Zumba, la fiesta que te hará bailar, divertirte y quemar calorías!!

Disfrutar y pasarlo bien mientras entrenas. Éste es el objetivo de la mayoría de nosotros, los que vamos al gimnasio para desconectar, para recuperar energía y ponernos en forma. Una opción que nos lo pone muy fácil es Zumba! Porque más que una clase… es una fiesta!

Zumba es una actividad física que mezcla música y movimientos de bailes latinos e internacionales para crear un programa de acondicionamiento físico dinámico, emocionante, divertido y efectivo. Una clase de zumba combina ritmos rápidos y lentos que tonifican y moldean el cuerpo utilizando un enfoque aeróbico.

El programa Zumba integra algunos principios básicos de entrenamiento aeróbico, con intervalos de resistencia para maximizar la pérdida de calorías, los beneficios cardiovasculares y la tonificación total del cuerpo. Los movimientos de baile son pasos fáciles de seguir y una de las ventajas de esta disciplina es que no se necesita experiencia previa en baile.

Zumba es un entrenamiento efectivo, innovador y divertido diseñado para todos. Los principales elementos que hacen que sea tan único y exitoso son los siguientes:

 • Es diversión! El programa zumba es “ejercicio disfrazado”. Los participantes se divierten a lo grande y ni siquiera se dan cuenta que están haciendo ejercicio.
 • Es diferente! La música, los pasos, los movimientos, la clase, la energía…
 • Es fácil! El programa zumba está diseñado para todos.
 • Es efectivo! El programa zumba es ejercicio de base aeróbica, con componentes de entrenamiento para moldear y resistencia que sirven para tonificar todo el cuerpo y conseguir objetivos de acondicionamiento físico.

Beneficios de Zumba Fitness:

Los siguientes son algunos de los beneficios principales del programa Zumba:

 • Excelente ejercicio dinámico para el tronco: El programa Zumba utiliza movimientos durante toda la clase que requieren un gran control de la sección media del cuerpo (abdominales y espalda).
 • Gran pérdida de calorías: El programa Zumba sigue métodos de entrenamiento aeróbico y con intervalos para incorporar altos niveles de actividad, lo cual se traduce en perder una gran cantidad de calorías.
 • Ambiente de aprendizaje fácil y relajado: Se presentan nuevos pasos de baile en un formato fácil de seguir, divertido y parecido a una fiesta.
 • Pérdida de peso: Al igual que con cualquier programa de ejercicios, la constancia y un programa de alimentación planificado y bien equilibrado aumentarán las probabilidades de bajar de peso.
 • Imagen positiva de uno mismo: alimenta esa “sensación de bienestar” a un nivel elevado.
 • Un cuerpo moldeado: Las clases de Zumba potencialmente moldearán todas las partes del cuerpo, incluida la parte superior, la parte inferior, la sección media, el corazón y la mente.
 • Ejercicio disfrazado: ¡Una clase de Zumba te hará sudar! La mayoría de las personas dicen que se divierten a lo grande y ni siquiera se dan cuenta de que están haciendo ejercicio.

Ahora que ya sabes todos sus beneficios y cómo funciona, te esperamos en Zumba!

Joana Presta y Luís Augustin, técnicos de Zumba en Trèvol Lleida.

Possiblement també t'agradarà

Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?
que són els fodmap
Dieta FODMAP
Cuscús de verdures

Deixa un comentari