10
Dic
2014
2
Portes Obertes trèvol 2014-11

Pedala al ritme de Trèvol Bike

Estàs a punt d’arribar, després de tres minuts de pujada el teu cor bombeja sang ràpidament mentre els teus quàdriceps es tornen cada vegada més durs. Al final t’espera un pla, si decideixes parar abans d’arribar et perdràs les fantàstiques vistes de la Seu i si segueixes els beats de la música tindràs la satisfacció de la feina ben feta.

Trèvol Bike és una classe on treballaràs el teu sistema cardiovascular pedalejant al ritme de la música. Alternaràs fases on se simulen pujades, mitjançant cadències de pedaleig baixes i resistències altes que faran treballar les teves cames, mentre gaudeixes de la intensitat d’alguna cançó com ara aquesta de Calvin Harris.

Ficaràs a prova el teu cor superant plans, amb cadències altes de pedaleig i resistències més baixes, al ritme de grups com The Killers. 

Recorda ajustar bé la bicicleta abans de començar la classe per a poder pedalejar amb seguretat. Si tens qualsevol dubte, no t’ho pensis i demana al tècnic que t’ajudi a adaptar la bici a les teves mesures corporals per a evitar lesions.

Una vegada tinguis la teva bici a punt, simplement tindràs que ficar-te a pedalejar seguint les indicacions del tècnic. La resistència de la bici s’ajustarà per mantenir la cadència al ritme de la música. L’energia de les cançons i el bon ambient del grup augmentaran la teva motivació i et permetran gaudir al màxim de la sessió d’entrenament.

Malauradament, cada vegada es més comú veure a gent que intenta “innovar” amb poc sentit comú a les classes de bici, sense parar a pensar en que el risc/benefici del que estan fent no és gens rentable. No inventis coses rares, la bici és per a pedalejar, no per a fer bloquejos i ficar-te a fer flexions sobre el manillar. Ajusta la resistència de la bici de manera que et permeti seguir el ritme de la música i gaudeix de la teva sessió d’exercici.

És ideal per a…

1. La pèrdua de pes i greix corporal, sempre que l’acompanyis amb una pauta alimentària adequada, degut al seu consum calòric.

2. Augmentar la teva resistència cardiovascular i guanyar força al teu tren inferior (cames). Gràcies a la combinació de cadències i resistències de les diferents sessions d’exercici, faran que el teu cor es torni més eficient i les teves cames més fortes a les poques setmanes.

3. Guanyar força al teu tren inferior (cames) perquè és el responsable del moviment de la bici.

4. Enfortir el teu CORE (zona mitja del teu cos) que serà el responsable de mantenir la teva postura sobre la bici, sempre que la bici estigui correctament ajustada a les teves mesures corporals.

5. Complementar el treball cardiovascular d’altres disciplines como pot ser el running sense acumular més impacte articular.

No ho aconsellem a…

Persones amb problemes d’esquena. La posició asseguda no és la millor per a la teva esquena adolorida. Si tot i així t’encanta la bici, demana consell al tècnic per a adaptar la bicicleta a una postura més adient.

Trevol Bike 2

El Trèvol Bike és molt amic de…

El BodyPump, que t’ajudarà a mantenir la massa muscular per a que el teu cos consumeixi més calories quan està en repòs. A més t’ajudarà a treballar la musculatura del tren superior (braços) cosa que no faràs a les classes de Trèvol Bike.

La posició asseguda que s’adopta a la bici sempre afavorirà una flexió de tronc mantinguda, augmentant el risc de protrusions i hèrnies discals. També existeix una predominança de la musculatura rotadora interna de les nostres espatlles. De tal manera que un bon treball del CORE i la cadena posterior como el que es realitza a les classes de pilates de la sala verda (de la qual parlarem més endavant) seria un complement ideal.

Recorda que a la sala de fitness de Trèvol sempre tindràs un tècnic que et podrà aclarir els teus dubtes i aconsellar sobre les activitats dirigides (AADD) que millor s’adapten i es complementen millor amb el teu programa i objectius d’entrenament. A més sempre podràs demanar-li que et faci un programa d’entrenament per aquelles parts del teu cos que es treballen menys a la teva AADD preferida.

Ah, i aprofita les màsters especials de Trèvol Bike que farem aquesta Xmas Week a Trèvol amb DJ en directe. Són genials! T’ho perdràs? Pren nota: dimarts dia 16 a les 19.30h i dijous 18 a les 20.30h.

Ara només queda pedalar!

Trevol Bike 3

Vicente Beltrán, Responsable de Fitness i Entrenament Personal de Trèvol Lleida

Clara Bergé, Tècnica de Trèvol Bike i Entrenadora Personal de Trèvol Lleida

__________________________________________________________________

Pedalea al ritmo del Trèvol Bike

Estás a punto de llegar, tras 3 minutos de subida en la que tu corazón bombea sangre rápidamente mientras tus cuádriceps se vuelven cada vez más duros. Al final te espera un llano, si decides parar antes de llegar te perderás las vistas de la Seu y si sigues los beats de la música tendrás la satisfacción del trabajo bien hecho.

Trèvol-Bike es una clase en la que trabajarás tu sistema cardiovascular pedaleando al ritmo de la música. Alternarás fases donde se simulan subidas, mediante cadencias de pedaleo bajas y resistencias altas que harán trabajar a tus piernas, mientras disfrutas de la intensidad de alguna canción del estilo de Calvin Harris (https://www.youtube.com/watch?v=ebXbLfLACGM). Pondrás a prueba tu corazón superando llanos, con cadencias altas de pedaleo y resistencias más bajas, al ritmo de grupos como The Killers (https://www.youtube.com/watch?v=Y5fBdpreJiU).

Recuerda ajustar bien la bicicleta antes de empezar la clase para poder pedalear con seguridad. Si tienes alguna duda, no te lo pienses y dile al técnico que te ayude a adaptar la bici a tus medidas corporales para evitar lesiones.

Una vez tengas tu bici a punto, simplemente tendrás que ponerte a pedalear siguiendo las indicaciones del técnico. La resistencia de la bici se ajustará para mantener la cadencia al ritmo de la música. La energía de las canciones y el buen ambiente del grupo aumentaran tu motivación y te permitirán disfrutar al máximo de la sesión de entrenamiento.

Lamentablemente, cada vez se vuelve más común ver a gente que intenta “innovar” con poco sentido común en las clases de bici, sin pensar que el riesgo beneficio de lo que están haciendo no es nada rentable. No inventes cosas raras, la bici es para pedalear, no para hacer bloqueos y ponerte a hacer flexiones en el manillar. Ajusta la resistencia de la bici de manera que te permita seguir el ritmo de la música y disfruta de tu sesión de ejercicio.

Es ideal para…

1. La pérdida de peso y grasa corporal, siempre que lo acompañes con una pauta alimenticia adecuada, debido a su alto gasto calórico.

2. Aumentar tu resistencia cardiovascular y ganar fuerza en tu tren inferior (piernas) gracias a la combinación de cadencias y resistencias de las diferentes sesiones de ejercicio, tu corazón que se volverá más eficiente y tus piernas más fuertes a las pocas semanas.

3. Ganar fuerza en tu tren inferior (piernas) ya que es el responsable del movimiento de la bici.

4. Fortalecer tu CORE (zona media de tu cuerpo) que será el responsable de mantener tu postura sobre la bici, siempre que la bici esté correctamente ajustada a tus medidas corporales.

5. Complementar el trabajo cardiovascular de otras disciplinas como puede ser el running sin acumular impacto articular.

No lo aconsejamos para…

Personas con problemas de espalda. La posición sentada no es la que mejor le viene a tu espalda dolorida. Si aún así te encanta la bici, pídele consejo al técnico para adaptar la bici a una postura más adecuada.

Trèvol Bike es muy amigo de…

El BodyPump, que te ayudará a mantener la masa muscular para que tu cuerpo consuma más calorías cuando está en reposo. Además te ayudará a trabajar la musculatura del tren superior (brazos) cosa que no harás en las clases de Trèvol Bike.

La posición sentada que se adopta en la bici siempre favorecerá una flexión del tronco mantenida, aumentando el riesgo de protusiones y hernias discales. También existe una predominancia de la musculatura rotadora interna de nuestros hombros. Así que un buen trabajo del CORE y la cadena posterior como el que se realiza en las clases de pilates (de la cual hablaremos más adelante) sería un complemento ideal.

Recuerda que en la sala de fitness de Trèvol siempre tendrás un técnico que te podrá aclarar tus dudas y aconsejar sobre las actividades dirigidas (AADD) que mejor se adapten y se complementen mejor con tu programa y tus objetivos de entrenamiento. Además siempre podrás pedirle que te haga un programa de entrenamiento para aquellas partes de tu cuerpo que se trabajan menos en tu AADD preferida.

Ah, y aprovecha las másters especiales de Trèvol Bike que haremos esta Xmas Week a Trèvol con DJ en directo. ¡Son geniales! ¿Te lo perderás? Toma nota: martes día 16 a las 19.30h y jueves 18 a las 20.30h.

Ahora solo queda pedalear!

Vicente Beltrán, Responsable de Fitness y Entrenamiento Personal de Trèvol Lleida

Clara Bergé, Técnica de Trèvol Bike y Entrenadora Personal de Trèvol Lleida

Possiblement també t'agradarà

3 simples consignes per augmentar l’activació del CORE amb la planxa abdominal
Què és un HIIT i per a què serveix?
Escalfar, jo? No tinc temps…
TRX? “El famós entrenament que et penges d’una corda”

Deixa un comentari