5
Nov
2014
3
Portes Obertes trèvol 2014-11

Descobreix amb nosaltres el Mètode Hipopressiu

Fa temps que realitzes exercicis abdominals i no notes cap millora? Et fa mal l’esquena o les cervicals després de cada sessió? Potser ha arribat el moment de donar un nou enfoc al treball de la teva faixa abdominal.

Et presentem el Mètode Hipopressiu:

Origen del Mètode Hipopressiu:

Marcel Caufriez és Doctor especialitzat en Kinesiteràpia i readaptació per la Universitat de Brusel·les. Fa més de 30 anys que va crear les tècniques “d’aspiració diafragmàtica” i els seus cursos de Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (G.A.H.P.) que ha ensenyat fins ara han estat exclusivament a professionals de la sanitat.
A partir del 2006 decideix fer una adaptació del seu mètode al Fitness, neix l’RSF (Reprocessing Soft Fitness) que té com a base la teoria neurofisiològica (neuromiostàtica). L’RSF – Hipopressius Dinàmics és la solució per reduir el perímetre de la cintura, aconseguir una faixa abdominal i un sòl pelvià tonificats i evitar i frenar les incontinències urinàries lleus en un 95%. També podràs prevenir les hèrnies de tot tipus, millorar el rendiment sexual, el rendiment esportiu i millorar, o fins i tot eliminar el mal d’esquena.

En què consisteix el Mètode Hipopressiu (MH)?

És un Mètode Global que permet a qualsevol persona mantenir o millorar la seva postura i el seu sistema circulatori, respiratori, emocional i somàtic.

Està constituït per exercicis posturals rítmics, executats segons una seqüència ininterrompuda i que aconsegueix disminuir la pressió abdominal i toràcica, així com una activació tònica de la faixa abdominal i del sòl pelvià.

Hipopressius2_blog_trevol

En què consisteixen les sessions del MH?

Consisteixen en agrupar exercicis per a re-programar el cos tenint en compte els desequilibris posturals individuals i permetent al sistema nerviós modificar l’esquema corporal. També ens ajudaran a potenciar la postura correcta i a corregir les rigideses musculars a través d’estiraments globals axials (SGA).

S’organitzen en grups reduïts permetent que siguin classes molt més personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client fent un test inicial per a veure els desequilibris posturals individuals i una avaluació continua per a comprovar la millora.
I si el que vols és aprofundir en la tècnica i adaptar el mètode a les teves característiques i objectius propis, les sessions d’entrenament personal hipopressiu són la millor opció.


Què aconseguirem amb el Mètode Hipopressiu?

Millores estètiques i posturals: reduir el perímetre de la cintura i millorar els mals d’esquena.
Tonificar el sòl pelvià i la faixa abdominal.
Prevenir lesions corporals freqüents de la pràctica físicoesportiva gràcies a la gestió correcta de les pressions abdominals.
Una nova i bona re-programació de l’esquema corporal i emocional ens ajudarà a reforçar la musculatura postural evitant així pubàlgies, lumbàlgies i prevenint determinats tipus de prolapses i incontinències urinàries.
– Com tot exercici físic, proporcionar benestar (serotonina) i plaer (endorfines i dopamina).

Per a qui està indicat el Mètode Hipopressiu?

-Si tens la panxa flàccida o inflada.
-Si tens mal d’esquena.
-Si et manca sensibilitat sexual o falta d’erecció.
-Si tens dolors abdominals, trànsit intestinal lent, restrenyiment.
-Si tens incontinència d’orina o de gasos.
-Si vols recuperar-te després del part o penses quedar-te embarassada.
-Si practiques esports d’impacte (tennis, pàdel, step), o altres com bàsquet, futbol, spinning.
-Si tens un descens dels òrgans (bufeta, úter o recte) de grau 1.
-Si t’han practicat una cirurgia abdominal o ginecològica i t’han donat l’alta mèdica.
-Si vol prevenir les hèrnies umbilicals, inguinals, etc.
-Si tens les cames inflades o pesades.

Hipopressius news

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en preguntar per mi a la recepció del centre. Pots demanar informació també sobre els cursos d’iniciació d’Hipopressius que tindran lloc properament.

 

Àngel GarciaEntrenador Personal de Trèvol Lleida

Tècnic en RSF (hipopressius)

__________________________________________

Descubre con nosotros el Método Hipopresivo

¿Hace tiempo que realizas ejercicios abdominales y no notas ninguna mejora? ¿Te duele la espalda o las cervicales después de cada sesión? Quizás ha llegado el momento de dar un nuevo enfoque al trabajo de tu faja abdominal. Te presentamos el Método Hipopresivo:

Origen del Método Hipopresivo

Marcel Caufriez es Doctor especializado en Kinesiterapia i readaptación por la Universidad de Bruselas . Hace más de 30 años que creó las técnicas de “aspiración diafragmática” y sus cursos de Gimnasia Abdominal Hipopresiva (G.A.H.P.) que ha enseñado hasta ahora se han dirigido exclusivamente a profesionales sanitarios.

A partir de 2006 decide hacer una adaptación del método al fitness y nace el Reprocessing Soft Fitness (R.S.F.) que tiene como base la teoría neurofisiológica (neuromiostática). El R.S.F. _Hipopresivos Dinámicos es la solución para reducir el perímetro de la cintura, conseguir una faja abdominal y un suelo pélvico tonificados y evitar y frenar las incontinencias urinarias leves en un 95%. También podrás prevenir las hernias de todo tipo, mejorar el rendimiento sexual, el rendimiento deportivo e incluso eliminar el dolor de espalda.

¿En qué consiste el Métode Hipopresivo (MH)?

Es un método global que permite a cualquier persona mantener o mejorar su postura y su sistema circulatorio, respiratorio, emocional y somático.

Está constituido por ejercicios posturales rítmicos, ejecutados según una secuencia ininterrumpida y que consigue disminuir la presión abdominal y torácica, así como una activación tónica de la faja abdominal y del suelo pélvico.


¿En qué consisten las sesiones del MH?

Consisten en agrupar ejercicios para reprogramar el cuerpo teniendo en cuenta los desequilibrios posturales individuales y permitiendo al sistema nervioso modificar el esquema corporal. También nos ayudaran a potenciar la postura correcta y a corregir las rigideces musculares a través de estiramiento axiales globales (S.G.A.).

Se organizan grupos reducidos permitiendo que sean clases muy personalizadas y adaptadas a las necesidades de cada cliente haciendo un test inicial para ver los desequilibrios posturales individuales y una evaluación continua para comprobar la mejora. Si lo que quieres es profundizar en la técnica y adaptar el método a tus características y objetivos propios, las sesiones de entrenamiento personal hipopresivo son la mejor opción.

¿Qué conseguiremos con el MH?

Mejoras estéticas y posturales: reducir el perímetro de la cintura y mejorar los dolores de espalda.

– Tonificar el suelo pélvico y la faja abdominal.

Prevenir lesiones corporales frecuentes de la práctica físico deportiva gracias a la gestión correcta de las presiones abdominales.
Una nueva y buena reprogramación del esquema corporal y emocional nos ayudará a reforzar la musculatura postural evitando así pubalgias, lumbalgias y prevenir determinados tipos de prolapsos e incontinencias urinarias.
-Como todo ejercicio físico, proporciona bienestar (serotonina) y placer (endorfinas y dopamina).

¿Para quién está indicado en el MH?

-Si tienes la barriga flácida o inflada.
-Si tienes dolor de espalda.
-Si te falta sensibilidad sexual o falta de erección.
-Si tienes dolores abdominales, tránsito intestinal lento, estreñimiento.
-Si tienes incontinencia urinaria o de gases.
-Si quieres recuperarte después del parto o piensas quedarte embarazada.
-Si practicas deportes de impacto (tenis, pádel, step), u otros como baloncesto, fútbol o spinning.
-Si tienes un descenso de los órganos (vejiga, útero o recto) de grado I.
-Si te han practicado una cirugía abdominal o ginecológica y te han dado de alta médica.
-Si quieres prevenir las hernias umbilicales, inguinales, etc.
-Si tienes las piernas hinchadas o pesadas.

Para cualquier duda o aclaración no dudes en preguntar por mí a la recepción del centre. Puedes pedir información también sobre los cursos de iniciación de Hipopresivos que tendrán lugar próximamente.

 

Àngel GarciaEntrenador Personal de Trèvol

Técnico en RSF (Hipopresivos)

Possiblement també t'agradarà

3 simples consignes per augmentar l’activació del CORE amb la planxa abdominal
Com puc millorar la meva condició física si tot just tinc temps, i no tinc material ni espai per entrenar?
L’exercici de les flexions vs. press banca. Saps quin és més efectiu?
Quin exercici és més efectiu per a activar el múscul pectoral?

Deixa un comentari