5
Nov
2014
3
Portes Obertes trèvol 2014-11

Descobreix amb nosaltres el Mètode Hipopressiu

Fa temps que realitzes exercicis abdominals i no notes cap millora? Et fa mal l’esquena o les cervicals després de cada sessió? Potser ha arribat el moment de donar un nou enfoc al treball de la teva faixa abdominal.

Et presentem el Mètode Hipopressiu:

Origen del Mètode Hipopressiu:

Marcel Caufriez és Doctor especialitzat en Kinesiteràpia i readaptació per la Universitat de Brusel·les. Fa més de 30 anys que va crear les tècniques “d’aspiració diafragmàtica” i els seus cursos de Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (G.A.H.P.) que ha ensenyat fins ara han estat exclusivament a professionals de la sanitat.
A partir del 2006 decideix fer una adaptació del seu mètode al Fitness, neix l’RSF (Reprocessing Soft Fitness) que té com a base la teoria neurofisiològica (neuromiostàtica). L’RSF – Hipopressius Dinàmics és la solució per reduir el perímetre de la cintura, aconseguir una faixa abdominal i un sòl pelvià tonificats i evitar i frenar les incontinències urinàries lleus en un 95%. També podràs prevenir les hèrnies de tot tipus, millorar el rendiment sexual, el rendiment esportiu i millorar, o fins i tot eliminar el mal d’esquena.

En què consisteix el Mètode Hipopressiu (MH)?

És un Mètode Global que permet a qualsevol persona mantenir o millorar la seva postura i el seu sistema circulatori, respiratori, emocional i somàtic.

Està constituït per exercicis posturals rítmics, executats segons una seqüència ininterrompuda i que aconsegueix disminuir la pressió abdominal i toràcica, així com una activació tònica de la faixa abdominal i del sòl pelvià.

Hipopressius2_blog_trevol

En què consisteixen les sessions del MH?

Consisteixen en agrupar exercicis per a re-programar el cos tenint en compte els desequilibris posturals individuals i permetent al sistema nerviós modificar l’esquema corporal. També ens ajudaran a potenciar la postura correcta i a corregir les rigideses musculars a través d’estiraments globals axials (SGA).

S’organitzen en grups reduïts permetent que siguin classes molt més personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client fent un test inicial per a veure els desequilibris posturals individuals i una avaluació continua per a comprovar la millora.
I si el que vols és aprofundir en la tècnica i adaptar el mètode a les teves característiques i objectius propis, les sessions d’entrenament personal hipopressiu són la millor opció.


Què aconseguirem amb el Mètode Hipopressiu?

Millores estètiques i posturals: reduir el perímetre de la cintura i millorar els mals d’esquena.
Tonificar el sòl pelvià i la faixa abdominal.
Prevenir lesions corporals freqüents de la pràctica físicoesportiva gràcies a la gestió correcta de les pressions abdominals.
Una nova i bona re-programació de l’esquema corporal i emocional ens ajudarà a reforçar la musculatura postural evitant així pubàlgies, lumbàlgies i prevenint determinats tipus de prolapses i incontinències urinàries.
– Com tot exercici físic, proporcionar benestar (serotonina) i plaer (endorfines i dopamina).

Per a qui està indicat el Mètode Hipopressiu?

-Si tens la panxa flàccida o inflada.
-Si tens mal d’esquena.
-Si et manca sensibilitat sexual o falta d’erecció.
-Si tens dolors abdominals, trànsit intestinal lent, restrenyiment.
-Si tens incontinència d’orina o de gasos.
-Si vols recuperar-te després del part o penses quedar-te embarassada.
-Si practiques esports d’impacte (tennis, pàdel, step), o altres com bàsquet, futbol, spinning.
-Si tens un descens dels òrgans (bufeta, úter o recte) de grau 1.
-Si t’han practicat una cirurgia abdominal o ginecològica i t’han donat l’alta mèdica.
-Si vol prevenir les hèrnies umbilicals, inguinals, etc.
-Si tens les cames inflades o pesades.

Hipopressius news

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en preguntar per mi a la recepció del centre. Pots demanar informació també sobre els cursos d’iniciació d’Hipopressius que tindran lloc properament.

 

Àngel GarciaEntrenador Personal de Trèvol Lleida

Tècnic en RSF (hipopressius)

__________________________________________

Descubre con nosotros el Método Hipopresivo

¿Hace tiempo que realizas ejercicios abdominales y no notas ninguna mejora? ¿Te duele la espalda o las cervicales después de cada sesión? Quizás ha llegado el momento de dar un nuevo enfoque al trabajo de tu faja abdominal. Te presentamos el Método Hipopresivo:

Origen del Método Hipopresivo

Marcel Caufriez es Doctor especializado en Kinesiterapia i readaptación por la Universidad de Bruselas . Hace más de 30 años que creó las técnicas de “aspiración diafragmática” y sus cursos de Gimnasia Abdominal Hipopresiva (G.A.H.P.) que ha enseñado hasta ahora se han dirigido exclusivamente a profesionales sanitarios.

A partir de 2006 decide hacer una adaptación del método al fitness y nace el Reprocessing Soft Fitness (R.S.F.) que tiene como base la teoría neurofisiológica (neuromiostática). El R.S.F. _Hipopresivos Dinámicos es la solución para reducir el perímetro de la cintura, conseguir una faja abdominal y un suelo pélvico tonificados y evitar y frenar las incontinencias urinarias leves en un 95%. También podrás prevenir las hernias de todo tipo, mejorar el rendimiento sexual, el rendimiento deportivo e incluso eliminar el dolor de espalda.

¿En qué consiste el Métode Hipopresivo (MH)?

Es un método global que permite a cualquier persona mantener o mejorar su postura y su sistema circulatorio, respiratorio, emocional y somático.

Está constituido por ejercicios posturales rítmicos, ejecutados según una secuencia ininterrumpida y que consigue disminuir la presión abdominal y torácica, así como una activación tónica de la faja abdominal y del suelo pélvico.


¿En qué consisten las sesiones del MH?

Consisten en agrupar ejercicios para reprogramar el cuerpo teniendo en cuenta los desequilibrios posturales individuales y permitiendo al sistema nervioso modificar el esquema corporal. También nos ayudaran a potenciar la postura correcta y a corregir las rigideces musculares a través de estiramiento axiales globales (S.G.A.).

Se organizan grupos reducidos permitiendo que sean clases muy personalizadas y adaptadas a las necesidades de cada cliente haciendo un test inicial para ver los desequilibrios posturales individuales y una evaluación continua para comprobar la mejora. Si lo que quieres es profundizar en la técnica y adaptar el método a tus características y objetivos propios, las sesiones de entrenamiento personal hipopresivo son la mejor opción.

¿Qué conseguiremos con el MH?

Mejoras estéticas y posturales: reducir el perímetro de la cintura y mejorar los dolores de espalda.

– Tonificar el suelo pélvico y la faja abdominal.

Prevenir lesiones corporales frecuentes de la práctica físico deportiva gracias a la gestión correcta de las presiones abdominales.
Una nueva y buena reprogramación del esquema corporal y emocional nos ayudará a reforzar la musculatura postural evitando así pubalgias, lumbalgias y prevenir determinados tipos de prolapsos e incontinencias urinarias.
-Como todo ejercicio físico, proporciona bienestar (serotonina) y placer (endorfinas y dopamina).

¿Para quién está indicado en el MH?

-Si tienes la barriga flácida o inflada.
-Si tienes dolor de espalda.
-Si te falta sensibilidad sexual o falta de erección.
-Si tienes dolores abdominales, tránsito intestinal lento, estreñimiento.
-Si tienes incontinencia urinaria o de gases.
-Si quieres recuperarte después del parto o piensas quedarte embarazada.
-Si practicas deportes de impacto (tenis, pádel, step), u otros como baloncesto, fútbol o spinning.
-Si tienes un descenso de los órganos (vejiga, útero o recto) de grado I.
-Si te han practicado una cirugía abdominal o ginecológica y te han dado de alta médica.
-Si quieres prevenir las hernias umbilicales, inguinales, etc.
-Si tienes las piernas hinchadas o pesadas.

Para cualquier duda o aclaración no dudes en preguntar por mí a la recepción del centre. Puedes pedir información también sobre los cursos de iniciación de Hipopresivos que tendrán lugar próximamente.

 

Àngel GarciaEntrenador Personal de Trèvol

Técnico en RSF (Hipopresivos)

Possiblement també t'agradarà

Com puc millorar la meva condició física si tot just tinc temps, i no tinc material ni espai per entrenar?
L’exercici de les flexions vs. press banca. Saps quin és més efectiu?
Quin exercici és més efectiu per a activar el múscul pectoral?
És possible la pèrdua de greix localitzat?

Deixa un comentari