1
Oct
2014
5
Portes Obertes trèvol 2014-11

Benvinguts al bloc de Trèvol Lleida!

Amb aquest primer post us volem donar a tots i totes la benvinguda al nou bloc de Trèvol Lleida!

A partir d’avui anirem publicant en aquest punt de trobada virtual amb tots vosaltres diferents consells i articles relacionats amb el món de l’esport i la salut. Els dividirem en quatre grans categories que són les que podeu veure al menú superior per tal que us sigui fàcil localitzar-los: pràctica esportiva, entrenament, salut i nutrició.

Us convidem a participar activament aportant tots aquells comentaris i dubtes que tingueu relacionats amb els articles que anirem publicant i així fer d’aquest bloc un punt de trobada entre tots aquells interessats en portar un estil de vida saludable.

Així doncs, donem el tret de sortida! Gràcies i benvinguts!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Con este primer post os queremos dar a todos y todas la bienvenida al nuevo blog de Trèvol Lleida!

A partir de hoy iremos publicando en este punto de encuentro virtual con todos vosotros diferentes consejos y artículos relacionados con el mundo del deporte y la salud. Los dividiremos en cuatro grandes categorías que son las que podéis ver en el menú superior para que os sea fácil localizarlos: práctica deportiva, entreno, salud y nutrición.

Os invitamos a participar activamente aportando todos aquellos comentarios y dudas que tengáis relacionadas con los artículos que iremos publicando y hacer así de este blog un punto de encuentro entre todos aquellos interesados en llevar un estilo de vida saludable.

Solo queda dar el pistoletazo de salida! Gracias y bienvenidos!

Possiblement també t'agradarà

Mona de pasqua saludable
Quants dies he d’entrenar per millorar els guanys de massa muscular?
Què és l’astènia primaveral?
¿Amb quin tipus de sessió d’exercici puc consumir més calories reduint la sensació d’esforç?

Deixa un comentari