1
Oct
2014
5
Portes Obertes trèvol 2014-11

Benvinguts al bloc de Trèvol Lleida!

Amb aquest primer post us volem donar a tots i totes la benvinguda al nou bloc de Trèvol Lleida!

A partir d’avui anirem publicant en aquest punt de trobada virtual amb tots vosaltres diferents consells i articles relacionats amb el món de l’esport i la salut. Els dividirem en quatre grans categories que són les que podeu veure al menú superior per tal que us sigui fàcil localitzar-los: pràctica esportiva, entrenament, salut i nutrició.

Us convidem a participar activament aportant tots aquells comentaris i dubtes que tingueu relacionats amb els articles que anirem publicant i així fer d’aquest bloc un punt de trobada entre tots aquells interessats en portar un estil de vida saludable.

Així doncs, donem el tret de sortida! Gràcies i benvinguts!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Con este primer post os queremos dar a todos y todas la bienvenida al nuevo blog de Trèvol Lleida!

A partir de hoy iremos publicando en este punto de encuentro virtual con todos vosotros diferentes consejos y artículos relacionados con el mundo del deporte y la salud. Los dividiremos en cuatro grandes categorías que son las que podéis ver en el menú superior para que os sea fácil localizarlos: práctica deportiva, entreno, salud y nutrición.

Os invitamos a participar activamente aportando todos aquellos comentarios y dudas que tengáis relacionadas con los artículos que iremos publicando y hacer así de este blog un punto de encuentro entre todos aquellos interesados en llevar un estilo de vida saludable.

Solo queda dar el pistoletazo de salida! Gracias y bienvenidos!

Possiblement també t'agradarà

És necessari arribar a l’errada muscular per augmentar la massa muscular?
No sols els làctics contenen calci
Carabassó farcit amb verdures i carn picada
Com afecta l’activitat física i l’entrenament al desig sexual?

Deixa un comentari